Ny bok: Polarfararnas kläder på liv och död

Karl-Gunnar Norén skriver:

”Utanför mitt fönster på Bellmansgatan i Stockholm vräkte snön nyss ned och snövakternas visselpipor skar genom luften då taken skottades. Kanske inte riktigt polarväder men ändå åt det hållet för att vara Sverige. Nu närmar sig publiceringen av min bok POLARFARARNAS KLÄDER PÅ LIV OCH DÖD, en bokrelease som önskar vara ett tillfälle där både erfarna polarrävar och nytillkomna entusiaster kan träffas.

Samtidigt som jag är stolt över att presentera min bok där, inser jag förstås att Gränna för många är en smula avlägset. Men Polarcenters betydelse, löftet om en förhandstitt i den nya ombyggnaden och inte minst den unika möjligheten att kunna se originalföremål från Andréexpeditionen som normalt inte är tillgängliga hoppas jag motiverar polarintresserade att delta.”

”Ni är alla varmt välkomna till Polarcenter i Grenna lördagen den 24 mars 2018 kl 14-16.”